Wednesday, January 23, 2008

LET`S be COCALARS and CELEBRATE

Mdea...dupa cum spune si titlul, este vorba despre specia asa numita si "cocalar". Aceasta specie isi face veacul pe langa 402, de fapt "invata" in clasa de langa 402. In fiecare pauza, urechile noastre de 402isti sunt "incantate" de trilurile telefoanelor acestei specii. Q:CE SE INTAMPLA?? A: Un grup relativ restrans, gen maxim 8-9 baieti ies pe hol, la usa clasei lor, si pun manele de pe telefoanele mobile, fapt consolidat de o tentativa de Karaoke. Q: Deranjeaza?? A: DA!!! un apasat DA!!!! Q: Noi, 402, ii toleram?? A: Din pacate da, dar ce sa faci?? "Prosti Doamne da multzi" Q: Cum scapam de ei?? A1: Burn them in the flames of hell/ Torch them to death A2(care e mai realist) : Asteptam sa MIB din proprie initiativa sau oricum sunt a 12-a, scapam repede de ei!! Deci, ce sa va mai zic, NU FACETI CA EI!!!!!!

2 comments:

Anonymous said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Livros e Revistas, I hope you enjoy. The address is http://livros-e-revistas.blogspot.com. A hug.

Diana said...

Mha...acesti cocalari, la un majorat unde am fost perzenta, din lipsa de manele s-au strans intr-o camera, singurei si au ascultat la telefon minunatele "triluri"...So..

Cine ma ajuta la janghina asta...

  • Micutzul Dadu.....
  • SnowFlake...
  • Jean de Manois... Manole.....